CLEOPATRA
maart 2020
CLEOPATRA
maart 2020
CLEOPATRA
een spannende musical voor kinderen van 6-100 jaar.

HET VERHAAL


Cleo is verwend prinsesje, met alles wat ze zich maar kan wensen. Ze doet arrogant en gemeen tegen haar slavinnen en brutaal tegen haar moeder. En ondertussen voelt ze zich eenzaam, want ze heeft geen vriendinnen. Alleen met Yanara, haar persoonlijke slavin kan ze praten, maar ja, dat is een slavin. En geen vriendin. Cleo is jaloers op Yanara, want die heeft wel vriendinnen en gezelligheid van de andere slavinnen.

Yanara adviseert haar om een vriendin te zoeken. Maar ja, waar haal je die vandaan?
Dan komt er een meisje aan het hof, Semiramis. Ze lijkt heel aardig, maar ondertussen maakt ze een plan om Cleo te betoveren en al haar rijkdom te stelen.

Met hulp van de slavinnen weet ArsinoŽ Semiramis te ontmaskeren. Cleo realiseert zich dat rangen en standen geen belemmering zijn voor vriendschap. Door zich liever te gedragen, merkt ze dat ze ineens heel veel vriendinnen heeft, namelijk Yanara en de andere slavinnen.

Bestemd voor kinderen van 6 tot 100 jaar.DE PRODUCTIE


De afgelopen jaren is een schoolcultuur ontstaan waarin leerlingen actief meewerken aan toneel-, dans-, muziek- en musicalvoorstellingen, die zowel binnen als buiten de school worden gegeven. Ook zijn er sinds 2006 speciale kunstklassen voor leerlingen met een meer dan gemiddelde interesse in alle kunstdisciplines.
Deze visie van het Floracollege is in 2016 bekroond met het keurmerk 'Erkende CultuurProfielSchool'.

'Cleopatra' wordt gespeeld door de tweedejaars kunstklasleerlingen, die deze productie gezamenlijk als klassenopdracht maken. Daarbij worden zoveel mogelijk taken door leerlingen uitgevoerd, zoals muziek, dans, grime, decorbouw en kledingontwerp.

De musical wordt van 10 t/m 13 maart 2020 opgevoerd in een speciale serie schoolvoorstellingen, die toegankelijk zijn voor basisschoolleerlingen van groep 3 t/m 6.
Verder is er een openbare voorstelling op dinsdagavond 10 maart om 19.00 uur.

Alle deze voorstellingen worden gespeeld in het eigen Floratheater, Burgemeester Elsenweg 8 in Naaldwijk.

Daarnaast wordt er op woensdagmiddag 11 maart nog een besloten voorstelling gespeeld op een heel bijzondere locatie: namelijk voor de leerlingen van de basisschool van het AZC in Katwijk.
KAARTVERKOOP

Reserveer HIER uw kaarten!

VOORSTELLINGEN

dinsdag 10 maart 2020
9.15 uur Try-Out
10.45 uur
13.00 uur
en 19.00 uur

woensdag 11 maart 2020
9.15 uur
10.45 uur

donderdag 12 maart 2020
10.45 uur en
13.00 uur en

vrijdag 13 maart 2020
9.15 uur en
10.45 uur

Floratheater
Burg. Elsenweg 8
Naaldwijk

woensdag 11 maart 2020
15.00 uur

A.Z.C.
Katwijk
(besloten voorstelling)CAST

n.t.b.

CREW


Regie
     Mandy van Winden

Vormgeving
     Rik van Veldhuisen

Tekst en Muziek
     Hans Tobel

Kap & Grime
    

Kostuums
    

Theatertechniek

    
 
Catering
   
Stewards
   
   
Organisatie