Musicalklas

In de maand juli spelen we onze grote musical voor klassen van onze eigen school, voor enkele basisschoolklassen én uiteraard ook openbare voorstellingen voor iedereen het maar zien wil. In 2024 zal dit de musical "Het Geheim van Spinnensteyn" zijn. Maar voordat het zover is, moet er heel veel werk gebeuren. 

Elke maandagmiddag is er repetitie voor de grote musical die gespeeld wordt in juli. Om daaraan deel te mogen nemen, houden wij eerst audities, om te kijken wie er het best op welke rol/plek past. Wegens het grote aantal aanmeldingen zullen we helaas ook leerlingen af moeten wijzen. Iedereen, van jaar 1 t/m jaar 4 kan zich voor die audities aanmelden. Als een leerling aangenomen wordt, dan denken wij dat die leerling goed in het plaatje past. Je doet mee uit vrije wil, omdat je het leuk vindt om mee te doen, maar dat betekent natuurlijk niet dat deelname vrijblijvend is. We verwachten dat iedereen er op maandagmiddag is, wanneer je nodig bent en dat iedereen voorbereid naar de repetities komt. 

We proberen onze musicals zo professioneel mogelijk te maken. Dit verwachten wij natuurlijk ook van onze leerlingen. Maar naast de professionele houding is de musicalklas ook gewoon heel erg leuk! Plezier is gegarandeerd! 

Onder begeleiding van een regisseur, choreograaf en vocal coach gaan de leerlingen aan de slag met de repetities, om in juli te stralen. Dit doen ze dan in Westlandtheater De Naald, begeleid door een live band. 

In het begin van het nieuwe schooljaar kan iedereen zich weer inschrijven voor de volgende grote musical. Momenteel zijn we volop aan het repeteren voor de musical "Het Geheim van Spinnensteyn" waar HIER al kaarten voor te koop zijn! 

 

Klik HIER om onze vorige grote musicalproducties van de musicalklas te bekijken.